25a Setmana Cultural de La Lira Ampostina

Entre els dies 21 i 29 d’abril La Lira Ampostina ha organitzat la Setmana Cultural, la 25a. Una xifra important, que ve precedida per generacions d’alumnes, per diferent professorat que ha arribat, que continua, que ha marxat, que ens ha deixat, i que han deixat, totes i tots, la seva petjada a la nostra Societat i al nostre centre educatiu.

Hem preparat un programa amb concerts, de les seccions de la Societat i de l’alumnat de l’Escola i del Centre Professional de Música. Hem preparat tallers, gairebé tots els dies, perquè el nostre alumnat surti de la rutina i vegi altres aspectes de la música que els poden despertar curiositats, inquietuds, o simplement fer-los passar una bona estona. I l’últim dia, com no podia ser més, passejarem la música de les nostres aules pels carrers i places d’Amposta, amb les aules virtuals.

Us deixem el programa de la 25a Setmana Cultural, el qual trobareu també a l’Escola i al vestíbul dels auditoris, perquè pugueu planificar-vos tota una setmana atapeïda d’activitats.

Recordeu que les activitats de l’Auditori Octavi Ruiz, requereixen la reserva de localitat a http://laliraampostina.com/entrades.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.