Els alumnes de la Lira superen les proves d’accés als centres superiors de música de Catalunya amb èxit.

Ens complau anunciar que dos dels nostres alumnes, Jordi Domínguez Pastor i Joaquim Ramírez Ribas, han superat les proves d’accés als centres superiors de música de Catalunya i cursaran els estudis de grau superior en l’especialitat d’interpretació dels seus respectius instruments.

Jordi Domínguez, violinista, nascut a Amposta el 2006, ha estat acceptat a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). D’altra banda, Joaquim Ramírez, percussionista, també nascut el 2006 i natural de la Ràpita, ha obtingut la plaça al Conservatori Superior del Liceu on estudiarà a partir del curs vinent.

Des del Centre Professional de La Lira Ampostina celebrem aquesta fita amb gran satisfacció, alegrant-nos pel brillant futur que els espera dins el món de la música. A més, volem destacar amb orgull que, com ja és habitual en els darrers anys, tots els nostres alumnes que es presenten a les proves de grau superior acaben superant-les amb èxit i obtenint plaça. Aquest èxit reiterat és una prova fefaent de la gran qualitat dels ensenyaments musicals que oferim al nostre centre.

Enhorabona a Jordi i Joaquim per aquest assoliment, i els desitgem el millor en els seus estudis superiors i les seves futures carreres musicals. La Lira Ampostina sempre estarà al seu costat, recolzant-los en aquest emocionant camí que ara emprenen.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.