Acord amb Canal TE per potenciar la música de banda

Canal TE i La Lira Ampostina han signat un conveni per fer present la música de banda de forma periòdica a la televisió local, i potenciar així un aspecte cultural del país al qual no se li ha donat mai prou presència als mitjans. Fruit de l’acord, el programa L’Estret de Magallanes, de Canal TE, tindrà un espai mensual, “Som de la Banda”, dedicat a parlar de les bandes de música, de tot allò que les envolta, de les seves escoles de música, del repertori, dels compositors, de les iniciatives de les diferents societats musicals, etc. També es preveu oferir actuacions en directe al plató a la part final de cada programa.

Des de La Lira Ampostina celebrem un acord com este, que beneficia la música de banda ebrenca, posant les bases del reconeixement que es mereix en l’àmbit dels mitjans de comunicació.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.