ESCOLA | Amposta canta al Nadal XXI

Més de 300 escolars de la ciutat d’Amposta es retroben a La Lira Ampostina per compartir Nadales i el cant coral

Alumnes de les escoles d’Amposta: Col·legi Sagrat Cor, IE Agustí Barberà, Escola Consol Ferré,  Escola Soriano Montagut, Escola Miquel Granell i les escoles de música de La Unió Filharmònica i La Lira Ampostina, participen en la XXI trobada de corals infantils “Amposta Canta al Nadal”.

Un certamen que vol fomentar  el cant coral i la música a la ciutat d’Amposta i les relacions de col·laboració i amistat entre les diferents escoles i tots i totes les cantaires dels diferents centres participants. Sense caràcter competitiu, s’estructura amb la participació lliure de cada agrupació, oferint al públic assistent una mostra del  treball previ realitzat.
Després de dos anys de parada obligatòria per la pandèmia, més de 300 nens i nenes, escolars d’Amposta han tornat a La Lira Ampostina on han demostrat la bona salut del cant coral a la ciutat, oferint un repertori de nadales variades amb un escenari i auditori Octavi Ruiz plens de gom a gom.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.