Amposta de Banda a Banda XX edició

El cicle Amposta de Banda a Banda arriba a la XX edició este 2021. L’edició del 2020 només va poder comptar amb dos concerts a causa del confinament per la COVID-19. Tot i que no se celebrarà en les dates habituals, a principis d’any, La Lira Ampostina no ha volgut deixar de programar un cicle que ja compleix 20 anys. Enguany participaran 3 bandes al cicle, de 3 indrets diferents dels Països Catalans: País Valencià, Illes Balears i Catalunya.

El cicle començarà amb el concert de la banda de música La Lira Ampostina dirigida per Sergi Costes, dissabte 20 de novembre a les 18.00h. Coincidirà amb la celebració de Santa Cecília. Al concert hi haurà una taquilla inversa en benefici de la Lliga Contra el Càncer.

Dissabte 11 de desembre a les 20.00h visita Amposta la Banda Simfònica de les Illes Balears, dirigida per Tomeu Aulí. La visita d’esta banda serà possible gràcies a l’esforç de la Federació Catalana de Societats Musicals.

Dissabte 18 de desembre a les 20.00h serà la Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera, de Castelló (València), dirigida per Beatriz Fernández. La directora de La Lira Castellonera, amb un ampli currículum, ha estat seleccionada enguany al concurs de direcció d’orquestra “La Maestra”, de París, en el qual només han sigut seleccionades 2 espanyoles.

L’entrada al concert dels dies 11 i 18 de desembre té un preu de 3€, gratuïta per als socis, i es podrà adquirir a través d’entrapolis.com i a la secretaria de La Lira.

Entrades per al dia 11 (Banda Simfònica de les Illes Balears): http://entrapol.is/hIYea

Entrades per al dia 18 (Banda Simfònica SM Lira Castellonera): http://entrapol.is/TrAu2

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.