[:ca]Antoni Duran a “Van començar a La Lira”[:]

[:ca]El concert de divendres va esdevenir un concert impactant

on Antoni Duran juntament amb el Cor de Trombons del Conservatori Superior de Música d’Aragó van interpretar obres per a ensenble amb una musicalitat magnífica.

Antoni Duran Galarzo neix a Amposta el 10 d’Agost del 1996. Als 4 anys s’introdueix al món de la música a l’Escola de la Societat Musical La Lira Ampostina i és als 8 anys que comença amb el trombó tenor amb Santi Ruiz. Cursà trombó fins 4rt de Grau Professional a la mateixa entitat i posteriorment acabà els seus estudis de Grau Professional al Conservatori de Grau Professional de Tortosa.

L’any 2014 finalitzà els estudis al conservatori amb la qualificació més alta amb l’instrument i el mateix any entrà a cursar els estudis de grau superior al “Conservatorio Superior de Música de Aragón” (CSMA) amb Daniel Perpiñán i Eusebio Sáez. Actualment estudia 2n de Grau Superior al mateix conservatori.

Des de 2010 és membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya Alevins (JONC Alevins) i col·labora amb la JONC. El pas per l’orquestra l’ha portat a fer classes amb els professors: Hakan Björkman, Alberto Urretxo, Ximo Vicedo entre altres. També ha rebut consells de Gerard Costes, Joan Bautista Abad, Jamie Williams, Mark Templeton, Mark Hampson, Brandt Attema i Jörgen van Rijen.

L’any 2015 va ésser membre de la Penderecki Music Academy Orchestra. Ha col·laborat amb l’Orquestra Sinfónica Goya i actualment es reserva a la Schleswig-Holstein Musik Festival Academy Orchestra (SHMFO).[:]

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.