Audició – Concert de Nadal

Dissabte 22 la Banda de l’Escola i el Conjunt Instrumental Grau Professional amb els seus directors Eric Fuster i Rafel Margalef van realitzar el Concert de Nadal. La Banda de l’escola va interpretar 3 peces: Christmas bits & pieces – Temes nadalencs anglesos, Highligs from Frozen – Selecció W. Disney, Y M C A  – The Village People. El Conjunt Instrumental Grau Professional va interpretar 3 peces: Bergamasca (danses i àries antigues) – Ottorino Respighi (De la segona suite, 4rt moviment), L’última primavera (De les dues melodies elegíaques Op. 34) – Edward Grieg, i Polca del molinet (op.57) – Josef Strauss.

Aquest Concert de Nadal va ser el Comiat d’Eric Fuster com a director de la Banda de l’Escola. Des de la Societat Musical de la Lira Ampostina volem agrair el seu treball i professionalitat.

Algunes imatges cedidas per Joaquin Forcadell

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.