Audició de cambra

Ahir dissabte es va celebrar el segon acte en molt de temps al nostre auditori, l’audició de l’alumnat de música de cambra de grau professional. Els alumnes van oferir un variat repertori, presentat pels mateixos intèrprets, una mostra de la bona feina que s’està fent al nostre centre.

Durant l’acte també es va fer el lliurament de les beques a l’estudi que des de fa uns anys ofereix la família Torres-Soriano. Enguany les alumnes becades han estat Eva Solé, de grau professional, i Paula Valmaña, de grau elemental. Enhorabona a les dues!

L’acte va tenir una assistència d’una vuitantena de persones, vetllant sempre pel compliment de les mesures de seguretat en relació amb la pandèmia de la COVID-19, com s’ha vingut demostrant a les escoles de música i espectacles culturals des de la reobertura d’activitats.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.