ESCOLA | El clarinetista Pau Rodríguez Ruiz conquereix la plaça com a professor a la fundació Barenboim amb seu a Ramala.

El clarinetista Pau Rodríguez Ruiz que inicià els estudis musicals a l’escola

de La Lira Ampostina ha conquerit la plaça com a professor a la fundació Barenboim amb seu a Ramala (Palestina).

La Fundació Barenboim-Said va ser establerta el 2003 pel professor i intel·lectual Edward Said, i el reconegut pianista i director d’orquestra, Daniel Barenboim. Ambdós creien que la música millora la vida humana i, a través de la creació de la Fundació, el seu objectiu era fer que l’educació de la música clàssica fos accessible als nens i joves palestins.

A través de les activitats al Centre de Música a Ramallah, la Fundació es dirigeix ​​als nens palestins i als joves, independentment del seu origen social o econòmic i ofereix el més alt nivell d’educació. La fundació compta amb un pla d’estudis de vuit anys que té com a objectiu donar el nivell per continuar amb els estudis de música clàssica.

La Fundació busca enriquir la vida cultural a Palestina a través de l’organització de concerts amb músics de renom a tot el món, a més dels concerts realitzats pel seu equip de professors altament qualificat.


https://www.facebook.com/barenboimsaid.ramallah

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.