Començament de les classes

A causa de les mesures relacionades amb la COVID-19 que han entrat en vigor este 7 de gener, les classes de grau elemental, iniciació, sensibilitació i estudis lliures (adults, música moderna, etc.), es faran de forma telemàtica, utilitzant la plataforma virtual que ja es ve utilitzant durant el curs.

Les audicions dels alumnes de grau elemental del mes de gener queden ajornades fins quan es puguin fer de forma presencial.

En cas que les mesures s’apliquen més enllà dels 10 dies inicials, els exàmens d’instrument es realitzaran de forma telemàtica, mentres que els de llenguatge i de solfeig quedaran ajornats per a quan es puguen fer de forma presencial.

Les classes de grau professional continuen amb la mateixa normalitat amb la qual van acabar al desembre. Les audicions es faran quan s’havien previst, tot i que sense públic. S’intenterà retransmetre-les en línia, amb streaming.

Qualsevol novetat serà comunicada oportunament.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad