COMUNICAT

Benvolgudes famílies,

Escrivim aquest comunicat per proporcionar-vos la informació que ara mateix us podem facilitar arran de la situació causada per la pandèmia del COVID-19. Sabem que teniu dubtes sobre el seguiment del curs i sobre el cobrament de quotes. Us preguem disculpes per no haver-vos informat fins ara, però hem volgut esperar que la situació es definís una mica més en l’àmbit educatiu. A hores d’ara no sabem més del que sabíem quan vam suspendre les classes. L’Escola i Centre Professional de Música de La Lira Ampostina han suspès la seva activitat. Tanmateix, seguim les indicacions i informacions oficials per poder prendre decisions.

Quant a l’alumnat dels estudis no oficials (iniciació, grau elemental, adults i música moderna), fins que la situació no torni a la normalitat no prendrem cap decisió sobre reprendre el curs. De moment no se us passarà cap quota, començant pel mes d’abril. La part de quota cobrada al mes de març es tindrà en compte quan reprenguem l’activitat.

D’altra banda, en relació amb els estudis de grau professional, la seva reanudació depèn de les decisions del Departament d’Educació, que és qui dona les instruccions que cal seguir, doncs són estudis oficials. És per això que a hores d’ara no podem dir-vos si continuarà el curs o no, quan continuarà, etc. Esperem nova informació del Departament per saber què cal fer.

Per tal que estigueu informats periòdicament us enviarem un comunicat setmanal, amb la darrera informació que tinguem.

Us agraïm la confiança en el nostre centre i la comprensió per la situació sobrevinguda, i us demanem disculpes pels inconvenients que us pugui ocasionar tot plegat.

Rebeu una salutació ben cordial,

Junta de Govern de la Societat Musical La Lira Ampostina

Amposta, 25 de març de 2020

Junta de Govern

Societat Musical La Lira Ampostina

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.