Concert amb la coral Marinyén

Dissabte, 13 de maig, tenim una nova cita musical a La Lira. Ens visita la coral Marinyen, de Tavernes de Valldigna, en un concert que compartirà amb el cor de La Lira Ampostina.

La coral Polifònica Marinyén neix el 1986 a la localitat de Tavernes de Valldigna, a la comarca valenciana de la Safor, hereva de la Coral Polifònica Valldigna, la qual va tenir una llarga i guardonada trajectòria en diferents certàmens.

La Coral ha actuat al País Valencià, però també ha actuat a Madrid, Castella-la Manxa, Castella Lleó i País Basc. Ha participat en nombrosos festivals i concursos corals, com el Festival Nacional de Cors a la Valldigna, Festival d’Havaneres de Cala Finestrat, Festival Lambert Alonso de Godella, Festival Coral de Pinto, trobada Coral a Èrmua, Concurs Nacional de Corals Antonio Josep de Burgos, amb un 4t premi, Trobada de folclore 2017, Concerts de Nadal al Palau de les Arts de València, Concert de Primavera a Villacañas.

Ha actuat amb altres formacions, com l’Orquestra Simfònica de la Valldigna, la Banda Societat Musical de Tavernes de Valldigna, l’Orquestra Jove Santa Cecília de Cullera, el Grup Perkmetall, l’Orquestra Ciutat d’Alzira, el grup de cambra Sons d’amore, etc.

Participa en la vida local de la població, en les festivitats de la ciutat i organitza, juntament amb l’Ajuntament el festival coral “Ciutat de Tavernes”, així com el festival “Cançons a la mar”, que se celebra el primer diumenge d’agost al Llac de la Goleta de la platga de Tavernes de la Valldigna. També participa als intercanvis musicals de la FSMCV i al festival “València és Música” de la Diputació de València.

Des de 1998 el seu director és Fran Lledó Grau.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.