Concert amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

Este dissabte, dins de les Festes Majors, La Lira Ampostina ha estat la banda que ha acompanyat les cançons del grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, en dos actuacions al Parc dels Xiribecs d’Amposta. Gairebé 900 persones han assistit a l’espectacle, en què s’han pogut escoltar cançons com La font del Moro, Lo fandango dels adéus, Les plegadores d’olives, L’havanera de canyes i fang, Lo potaque, Dies de festa, Jotes de picadillo o Lo Carrilet. Este espectacle ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta i la taquilla del mateix ha estat cedida a La Lira Ampostina.

La banda La Lira Ampostina tanca així la seva participació a les Festes Majors d’Amposta, en què ha treballat molt per oferir dos repertoris diferents, un per al concert de diumenge 15 d’agost i l’altre per al concert d’ahir. La implicació dels músics, encapçalat pel nostre director, Sergi Costes, ha fet que les dues fites s’hagin aconseguit amb un resultat excel·lent. Enhorabona!

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.