Concert Coral Dia de la Música

Dissabte 16 de juny, coincidint amb la celebració del Dia de la Música, el cor Schola Cantorum de Lleida dirigit per Enric Navàs i el cor La Lira Ampostina sota la direcció de Núria Francino han ofert un concert a l’auditori de l’Escola.

L’any 2017 el cor La Lira Ampostina va participar en el concert de la Festa Major de Lleida a la Seu Vella i aquest dissabte el cor Schola Cantorum ens han correspost amb la seva visita.

El programa del concert ens ha ofert un primera intervenció del cor de la Lira Ampostina on es van estrenar 3 obres: Cançó de comiat i Festeig d’Eduard Toldrà i Die launige forelle (la truita esbojarrada) de Franz Shubert.

Seguidament el cor Schola Cantorum ha ofert un repertori basat en el cant litúrgic, sobretot gregorià i polifonia, i obres d’autors més recents en les quals s’endevina una base gregoriana.

Finalment tots dos cors, com és costum, van interpretar dues peces de cant comú.

Algunes fotos

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.