CONCERT CORAL

Diumenge nou de juny es va celebrar un Concert Coral a l’Auditori de l’Escola de la Lira Ampostina que va comptar amb la participació del Cor de la Vila de Vilallonga del Camp, dirigit per Joan Martínez i el Cor de la Lira Ampostina dirigit per Núria Francino.

El Cor de la Vila de Vilallonga del Camp, amb els seus 4 anys d’existència, ens ha ofert un repertori molt interessant: Cabaret – F.Ebb/J. Kander, Com passa el temps – H. Hupfeld (Casablanca), La vida és bella – N. Piovani, Can’t help falling in Love – Weiss/Peretti/Creatore (Amor en Hawaii), Pots sentir el poble cantar – C. M. Schönberg (Els Miserables), New York New York – Kander/Ebb/(Strommen), A thousand years – D.Hoges/G.Perri/A.Beck (Crepúsculo: Amanecer), Singin in the Rain – A.Freed/N.HerbBrown/M.Huf (Cantant sota la pluja).

El cor de la Lira Ampostina acompanyat al piano per Lluís Rafales va interpretar: La Matinada – J. Domingo Mombiela, Jo sé – Francesc Vila, Truita. Schubert – Schöggl, Truita. Beethoven – Schöggl i Cançons de Ciutat – Raimon Romaní.

Algunes imatges cedides per Joaquin Forcadell

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.