Concert de fi de curs del cor

És un plaer convidar-vos al concert de fi de curs del cor La Lira Ampostina, sota la direcció de Núria Francino Murgadas, que se celebrarà el proper diumenge, 20 de juny, a les 20.00h, al teatre-auditori de La Lira Ampostina.

El cor La Lira Ampostina és una formació amb 19 anys d’història que es compon d’una trentena de cantaires. És un cor mixt amb un repertori variat, oferint interpretacions de música popular, música religiosa, música clàssica, barroca, modernista, contemporània, i d’altres. 

Les formacions corals com la nostra han hagut d’adaptar-se a les restriccions de la pandèmia, encara una mica més dures per les característiques que té la veu com instrument en la propagació dels aerosols. Malgrat això, el nostre cor ha treballat durant tots els mesos de forma telemàtica, fins que al mes de març vam reprendre els assajos per oferir el nostre primer concert després de més d’un any, el 29 de març. Des d’aleshores hem arribat a fer 5 concerts. El de diumenge serà el sisè.

Esperem comptar amb la vostra presència per celebrar un final de curs, un final de temporada, que ha estat un repte important, i del qual estem molt satisfets.

L’entrada és lliure, tot i que cal reservar localitats.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.