Concert de la Banda Simfònica de Dones de la FSMCV en el 19è cicle Amposta de Banda a Banda.

Concert de la Banda Simfònica de Dones de la FSMCV en el 19è cicle Amposta de Banda a Banda.

Dissabte 29 de febrer la Banda Simfònica de Dones de la FSMCV ens va oferir el segon concert del 19è cicle Amposta de Banda a Banda sota la direcció de Imma Mateu Fortuño.

La primera part del concert ha inclòs el pasdoble Luisa Font de la compositora Andrea Picó de Benilloba (Alacant) que és percussionista de la Banda. Seguidament van interpretar l’obra Cleopatra de Amparo Edó. Per concloure la primera part ens van oferir Poème du feu de la compositora i pianista francesa Ida Gotkowsky. El poema simfònic consta de dos moviments: Maestoso i Prestissimo.

La segona part del concert s’inicia amb Cochín Sansaloni pasdoble del compositor Salvador Gonzalez dedicat a una dona molt vinculada a la música i al món de les bandes, sobretot a la seua banda de l’Ateneu Musical de Cullera. El concert va continuar amb Cançons de Mare del compositor Rafel Talens, obra d’un gran sentiment on es reflexa la impotència d’una mare en la vida de les seues filles i fills. En aquesta peça es va contar amb la participació de la mezzo soprano Estíbaliz Ruiz. A continuació ens van interpretar Ich gehör nur mir tema del musical Elisabeth del compositor Johan de Meij i l’arranjament d’Àngel Crespo amb la col·laboració de la soprano Lourdes Pérez. Finalment, ens oferiren Celtic Child del compositor Bert Appermont. L’obra consta de tres parts on l’autor representa els diferents moments de la vida dels infants. En aquesta ocasió es va comptar novament amb la participació de mezzo soprano Estíbaliz Ruiz.

Algunes imatges

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.