Concert de Música de Cambra

El 30 d’abril, emmarcat dins dels actes de la 22na Setmana Cultural, els alumnes de l’assignatura “Música de Cambra” dels estudis de Grau Professional de l’escola, van oferir un concert a tots els assistents. En el concert es van veure diferents agrupacions d’instruments, que van oferir un repertori selecte i molt variat:

  • Rondó (Diabelli), per Teresa Castillo i Paula Pagà (pianos)
  • Drei Equalis (L. V. Beethoven) i Vengeance (A. Rubistein), per Kang Zhao, Agustí Arasa, Jordi Fosch i Albert Conde (bombardins i trombons)
  • Danza del Villano (P. Toribio) i Duet (D. Shostakóvich), per Sara Chavarria, Mar Angles i Laura Ramos (flautes i arpa)
  • Concert a 4 en ReM (Andante con moto i allegro) (G. F. Handel), per Elisabet Callau, Júlia Rebull, Clàudia Domingo i Emma Zaera (violins i violoncels)
  • Trio per clarinet, violoncel i piano (Allegro) (Nino Rota), per Julià Segura, David Rebull i Laia Bayerri (clarinet, violoncel i piano)
  • Premier quatuor (II Andantino sostenuto i III Allegro vivace) (J.B. Singelée), per Júlia Tallada, Eva Solé, Emilià Matamoros i Sara Flos (saxofons)

Tot seguit, imatges dels conjunts instrumentals que han participat.

 

   

   

   

   

Imatges cedides per Joaquin Forcadell

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad