Concert de Nadal Corals

Diumenge 23 de desembre a les 20h s’ha celebrat a l’Església Arxipestral d’Amposta el tradicional concert de Nadal dels conjunts corals de la Unió Filharmònica i de La Lira Ampostina, la coral Aquae i el cor La Lira Ampostina, sota la direcció de Núria Ferré i Núria Francino, respectivament. El cor La Lira Ampostina ha interpretat Deo dicamus gratias (Victor C. Johnson), Ave Maria (Giulio Caccini), Prec i Neu vermella de l’obra “Nadal, llum i misteri” (Francesc Vila), C’est Noël qui chante (Pierre Huwiler, Bernard Ducarroz) i El noi de la mare (harmonització d’Albert Guinovart). El cor de La Lira Ampostina ha comptat amb la col·laboració de Lluís Ràfales al piano i de Felip Ruiz a l’oboè.

En finalitzar els dos cors han interpretat com cant comú la nadala Joia en el món, i per correspondre als aplaudiments del públic la nadala Santa nit.

Algunes imatges

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.