Concert de Primavera – La Lira solidària

Dijous 18 d’abril la banda de música de la Societat Musical La Lira Ampostina a ofert el concert de Primavera posant fi a l’edició del cicle Amposta de Banda a Banda 2019. Amb aquest concert encetem la iniciativa de “La Lira solidària” col·laborant amb el projecte de SJD Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. És un projecte molt important que suposa poder tenir un hospital per tractar el càncer infantil sense haver de recórrer a centres ubicats en altres països com els EUA. Aquesta iniciativa ha aconseguit recaptar un total de 686,50€. Des de la Societat Musical La Lira Ampostina volem donar les GRÀCIES  a tots per fer-ho possible.

La banda sota la direcció d’Octavi Ruiz i Gisbert ens ha ofert un Concert que ha inclòs 4 peces: Primavera del compositor Satoshi Yagisawa una obra que reflecteix la bellesa de la natura de la prefectura de Yamanashi. Colors del Montsià obra del mestre Adolf Ventas dedicada a La Lira l’any 2007. Conjur i dansa del compositor nord-americà John Barnes Chance. Belkis, reina de Saba d’Ottorino Respighi suite en quatre moviments;  el somni de Salomó, la dansa guerresca, la dansa de Belkis i la dansa orgiàstica. Una gran selecció per cloure el cicle Amposta de Banda a Banda 2019.

 

Algunes fotos cedides per Joaquin Forcadell

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.