Concert simfònic amb música del videojoc Gris – VAG

La banda de música de La Lira Ampostina va oferir divendres 4 d’octubre un concert dins del VAG (Video Art Game). Aquest és un esdeveniment que vol potenciar la indústria del videojoc des de les Terres de l’Ebre, des de diferents vessants, com són la informàtica i l’art.

El programa del concert va ser la banda sonora del videojoc GRIS, un joc de la companyia Nomada Studio, amb il·lustracions de Conrad Roset, i música composada pel grup Berlinist. L’ampostí Tomàs Simón va realitzar els arranjaments per a banda de la música, interpretada per la nostra banda.

Un auditori de gom a gom va aplaudir la interpretació de la banda, la qual va oferir un bis, un medley de la música del joc. Vam poder comptar amb la presència dels compositors de la música original, els quals van quedar molt satisfets del resultat, així com ho va quedar el públic en general.

També vam poder comptar amb la presència del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, l’Honorable Sr. Chakir El Homrani, així com d’altres autoritats locals.

 

Algunes imatges cedides per Joaquin Forcadell

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.