Concert-vermut organitzat pel Cor Flumine

El passat diumenge 26 de gener, el cor La Lira Ampostina es va desplaçar fins la veïna Tortosa per participar en un concert-vermut organitzat pel Cor Flumine a la seva seu, al Casal Tortosí.

Amb un local ple a vessar, i amb la presència de l’alcaldessa de Tortosa, el cor, sota la direcció de Núria Francino, va oferir diferents peces del seu repertori a la primera part, entre elles La Negrina, de Mateu Fletxa el Vell, acompanyats d’Aleix Pagà, Laura Lletí, Eulàlia Tort i Marta Royo al clarinet, i Agustí Roé i Joan Lombarte a la percussió. La resta de peces, aprofitant que fins La Candelera no es considera el Nadal com finalitzat, van ser un conjunt de nadales, acompanyats al piano per Lluís Ràfales. A la segona part va intervenir el cor Flumine, sota la direcció de Rosa Caballol, oferint un repertori variat, amb espirituals negres, una nadala en suec i cançons amb diferents idiomes.

Finalitzà el concert amb el cant comú interpretat per ambdues corals, amb les cançons El Rossinyol i el Cànon de la pau.

Algunes imatges

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.