Concerts de primavera 2021

Després de més d’un any sense concerts, el cor La Lira Ampostina i la banda de música La Lira Ampostina, dirigits per Núria Francino i Agustí Roé, respectivament, oferiran dos concerts esta Setmana Santa. El primer serà el proper 29 de març, a les 20.00h, a la catedral de Tortosa. El segon serà el concert de primavera, dijous 1 d’abril, a les 20.00h, al teatre-auditori de La Lira Ampostina.

A causa de les mesures de seguretat de la pandèmia COVID-19, cal reservar entrada per accedir al concert del dia 1 d’abril. Ho podeu fer trucant a la secretaria de La Lira Ampostina, o al formulari https://forms.gle/7uzGeHqKPMUtHQuG8. L’aforament està limitat al 50% i també a poder garantir la distància de seguretat entre persones. És per això que la capacitat de l’auditori serà més reduïda de l’habitual. Preguem disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

Us esperem!

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.