Contra@band@ a la 22a fira Mediterrània de Manresa

El proper diumenge 13 d’octubre, a les 17.00h, la banda de música La Lira Ampostina i l’Esbart Sant Martí de Barcelona ofereixen l’espectacle Contr@band@ en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa.

Contr@band@ és un espectacle que uneix dues formacions que no estem acostumats a veure juntes, com són una banda de música i un esbart. L’espectacle gira al voltant de la música tradicional catalana, amb composicions dels mestres Adolf Ventas i Joan Lluís Moraleda, amb l’obra la Patum, del mestre Moraleda, com punt culminant de l’espectacle. La col·laboració entre La Lira i l’Esbart Sant Martí va començar per Santa Cecília del 2017, estrenant l’espectacle a Amposta. Després s’ha programat al Festival És Dansa 2018 a Les Preses (Olot), a les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona, i ara a la Fira Mediterrània 2019.

Enguany la Fira Mediterrània compta amb una presència important de bandes de música, amb actuacions de diferents bandes, el mateix diumenge, com la Banda de Música La Ginesta, de Ginestar o l’Agrupació Musical Senienca.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.