Convocatòria de places de professorat

L’Escola i Centre Professional de Música La Lira Ampostina publica la present convocatòria per ocupar les places de les següents especialitats:

  • Violí per a grau elemental i professional
  • Contrabaix per a grau elemental i professional
  • Llenguatge musical de grau elemental i d’adults
  • Direcció de la banda de grau elemental
  • Direcció de l’orquestra de corda
  • Acompanyament de piano per a grau elemental i professional
  • Cant coral per a grau professional

Així mateix s’obre de forma permanent la borsa de professorat de La Lira Ampostina per a totes les especialitats, de cara a cobrir qualsevol necessitat que pugui ocórrer durant el curs.

Les persones aspirants hauran d’estar en possessió de la titulació necessària de l’especialitat.

Es valorarà la formació addicional en altres especialitats, metodologies aplicades a l’ensenyament-aprenentatge de la música i l’experiència demostrable.

Els currículums de les i dels aspirants es poden enviar a borsa@laliraampostina.com, acompanyats del full de consentiment de tractament de dades personals que acompanya aquesta convocatòria. Qualsevol informació addicional que es necessiti es pot consultar per correu electrònic a la mateixa adreça de correu.

Les persones que no siguin seleccionades, però que compleixin els requeriments, passaran a formar part de la borsa de treball de La Lira Ampostina per a futures convocatòries.

Amposta, 10 de juliol de 2019

Manel Zaera

President

Societat Musical La Lira Ampostina

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.