Convocatòria de setembre per a les proves d’accés a grau professional de música 2024

L’Escola de Música ha anunciat la convocatòria de les proves d’accés per al grau professional de música, programades per al setembre de 2024. Aquest procés és essencial per als estudiants que aspiren a continuar la seva formació musical a un nivell professional.

Inscripció: El període d’inscripció per a les proves d’accés s’obrirà del 25 de juny al 5 de juliol. Els interessats hauran de presentar la seva sol·licitud dins d’aquest termini.

Horari d’atenció al públic: Durant aquest període, l’horari d’atenció al públic serà el següent:

  • De dilluns a divendres: de 9:00 h a 13:00 h i de 16:00 h a 19:00 h
  • Horari d’estiu (juliol): de 9:00 h a 14:00 h

Proves d’accés: La primera part de la prova per als alumnes de primer curs es durà a terme el 3 de setembre de 2024 a partir de les 10 h. 

Per a més informació sobre els requisits d’inscripció, el contingut de les proves i altres detalls rellevants, els interessats poden dirigir-se a la secretaria de l’Escola de Música durant l’horari d’atenció o consultar el lloc web oficial.

L’Escola de Música encoratja a tots els joves talents musicals a participar en aquest procés d’accés per poder gaudir d’aquests estudis i desitja molta sort a tots els candidats.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.