Cor Flumine i Cor de la Lira

Dissabte el Cor Flumine dirigit per Rosa Caballol va ser la coral convidada a participar en la 22a Setmana Cultural de la Societat Música de la Lira Ampostina juntament amb el Cor de la Lira ampostina. El cor Flumnine neix l’any 1996 amb la idea d’aportar estils musicals diferents, posades en escena innovadores, ofereix un repertori de música moderna; pop, música negra, jazz…, encara que també té un repertori de música del renaixement. La seva actuació ens va oferir tres blocs musicals. En primer lloc, un bloc de música moderna amb Mary did you Know? – M Lorry&B. Greene, Every breath you take – Sting Arranj. M. Brymer i Words (The Real Group) – A. Enderoth. Un segon bloc  amb dos cançons de música negra: Baba Yetu – Ch. Tin (adaptació Swahili) i Àfrica – D Paich&Jeff Porcaro – Arranj. R. Emerson. I un tercer bloc de música espiritual i jazz amb tres peces: Let me wait for you – B. Meade Arranj. R. Escalé, Oh happy day – Spiritual Arranj. E. Hawkins i R. Escalé, i Doctor Jazz – W. Melrose, J. King Oliver Arranj. K. Shaw. La seva actuació va sorprendre molt al públic amb la seva posada en escena a fosques en començar el concert i per ser un cor poc nombrós que  canta a capella molt bé. El públic va valorar molt la seva actuació i el Cor Flumine va oferir dos bises: la cançó Imagine i una peça renaixentista.

El Cor de la Lira dirigit per Núria Francino i acompanyat al piano per Lluis Ràfales va oferir tres peces. En primer lloc la Truita Esbojarrada – Franz Schöggl que són variacions sobre el tema de Schubert. En segon lloc van cantar una havanera Jo sé – Francesc Vila i Joan Farràs. Finalment va estrenar una obra que es diu Cançons de Ciutat de Ramon Romaní i Bernat Romaní que són quatre peces que parlen de la vida a la ciutat actualment: L’home del banc, Amb dues rodes, T´he buscat i Ciutat encantada.

Algunes imatges cedides per Joaquin Forcadell

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.