[:ca]Cristian Serret a “Van començar a La Lira”[:]

[:ca]Aquest dimecres 18 de maig de 2016 hem gaudit de música magnífica amb Cristian Serret,

acompanyat al piano i els teclats per Miguel Angel Zaragozá. Cal repetir MAGNÍFICA amb majuscala, Cristian; tot un mestre del Saxo i de la percussió llatina ens ha preparat un concert intens amb combos i ritmes llatins que han fet del concert, una estona inoblidable.

Cristian Serret Melich, va començar els estudis musicals a la Lira Ampostina finalitzant el grau mitja de saxofon amb el professor RAFEL MARGALEF amb menció d’honor al conservatori de Tarragona i el grau superior de saxofon amb el professor MIQUEL BOFILL amb menció d’honor al conservatori el Bruc de Barcelona.

Tot seguit començà els estudis de música moderna a l’aula d’aquesta especialitat de la Lira Ampostina amb JOSEP MARIA DOMINGO (DUDU), i va continuar els estudis al Taller de Músics de Barcelona, on va estudiar improvisació amb JON ROBLES va cursar combo obtenint el Jazz5, Latin5 i els estudis de Bigband, on va continuar professionalment amb la BigBand (Original Jazz Orquestra) del taller de musics. Ha format part en gires amb Santiago Auseron, Cris Juanico, La Mala Rodriguez, Orquestres com Perfil, Juniors, La Dama orquestra, i grups com Albert i la Banda dels 13, Chakataga, Achilifunk, fent doblatges de percussió llatina i flauta.

A participat amb una quinzena de gravacions d’estudi i directes de TV.
A col·laborat en concerts amb Perico Sambeat, Horacio (el Negro), Giovanni Hidalgo, José Alberto (El Canario), Isaac Delgado, entre altres… Pedagògicament, ha estat professor de Saxofon en Santa Barbara, La Galera, Traiguera, La Jana i La Lira Ampostina on actualment dona classes de musica moderna, improvisació, combos, BigBand, bateria i percussió Llatina.

Actualment esta treballant per tirar endavant el seu disc

Chamber Eleven, amb composició i producció pròpia, un disc de Jazz_Rock a quintet amb rels amalgàmiques.

Algunes imatges

[:]
laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.