X Curs internacional de clarinet

La Lira Ampostina

La Lira Ampostina organitza regularment el curs internacional de clarinet, amb la professora Laura Ruiz Ferreres, catedràtica a l’Hochschule für Musik und Darstellende Kunst de Frankfurt i Clarinet Solista de l’orquestra britànica Oxford Philharmonic.

El curs atén aspectes com les tècniques d’estudi, les tècniques de respiració, els efectes en la música contemporània, el coneixement dels dos sistemes de clarinet existents (Francés o Boehm i Alemany o Oehler) i la praxi interpretativa del repertori clarinetístic; tant orquestral, concertista i camerístic.

El nombre de cursetistes actius està limitat a 12 persones en la modalitat d’Actiu i sense restriccions en la modalitat d’Oient. El curs s’impartirà al centre de l’Escola i Centre Professional de Música Lira Ampostina d’Amposta (Tarragona).

Un curs es realitzarà amb acompanyament de piano; a més, es realitzaran classes de tècnica de l’instrument i repertori orquestral.

L’acceptació al curs es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció, juntament amb l’ingrés. Les sol·licituds han d’enviar-se mitjançant el formulari d’inscripció. Els menors d’edat hauran de presentar l’autorització firmada pel seu representant legal.

.

CALENDARI I HORARIS DEL CURS:

El curs es realitza durant els dies 17, 18 i 19 de febrer de 2023 amb el següent horari:

17 de febrer de 16:00 h a 19:00 h

18 i 19 de febrer de 10:00 h a 13:00 h matí i de 14:00 h a 17:00 h tarda

amb acompanyament de piano; a més, es realitzaran classes de tècnica i repertori orquestral.

– Cada alumne rebrà un mínim de dues classes individuals acompanyades de piano.

– Cada alumne podrà participar de les classes col.lectives i preparació per audicions.

– S’oferirà un certificat que justifiqui la realització del curs.

MATRÍCULES

El termini de matrícula finalitza el 3 de febrer de 2023.

L’acceptació al curs es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció, juntament amb l’ingrés. Les sol·licituds han de realitzar-se mitjançant el formulari d’inscripció. Els menors d’edat hauran de presentar l’autorització firmada pel seu representant legal.

Inscripció

PREUS

Alumne/a actiu: 200€

Alumne/a oient: 80€

Ingrés al compte de la Societat Musical La Lira Ampostina

CaixaBank:

IBAN: ES23-2100-0086-1002-0078-1008

Socis i alumnes de l’Escola i Centre Professional de Música La Lira Ampostina tenen un 10% de descompte sobre el preu del curs presencial, i gratuït en la modalitat  d’oient. Cal fer el pagament a la secretaria del Centre.

COM ARRIBAR

Carrer del Mestre Francesc Casanovas, 44
43870 Amposta
Oficines: 97 770 10 04

internationalclarinetcourse@laliraampostina.com

Accessos i transports
Compromesos en la millora de la qualitat ambiental i en fomentar l’accessibilitat als mitjans de transport sostenible, recomanem que en la mesura que us sigui possible, utilitzeu el transport públic per accedir a les nostres instal·lacions.
 
 
 
 
 
Carretera
N-340 
C-12
 
Aparcament