Deborah Tomàs a Van Començar a La Lira

Aquest 24 de setembre de 2016 ha tornat el cicle de música de cambra “Van començar a La Lira” un cop iniciat aquest nou curs de l’escola i centre de grau professional La Lira Ampostina. Aquest mes ha estat el torn d’una gran flautista.

Deborah Tomàs, acompanyada per Manel Hierro al piano i Didac Rodríguez a la percussió, va seleccionar el passat dissabte un magnífic repertori amb tendresa iniciant el concert amb l’obra Ausencias del compositor Ástor Piazzolla, on els sons de la flauta s’unien dolçament amb els del piano.

Seguint amb la segona obra; el concert de Malcolm Arnold donava un sutil canvi d’estil on destacaven els constants canvis de textura, el recurs a essències melòdiques tradicionals i un hàbil tractament del ritme i de l’orquestració per a piano i flauta.

Finalment va ser el torn de l’última de les peces del concert “el Gran danzón” de Paquito d’Rivera, una obra de molt caràcter i d’un sabor Cubà on el públic va gaudir de la qualitat, la musicalitat i l’alt nivell que un altre cop es va poder presenciar al cicle de concerts de cambra “Van començar a La Lira”.

Deborah va dedicar una última obra fent esclatar d’aplaudiments el petit auditori de La Lira Ampostina.

Algunes imatges del concert


Cent anys d’arrels musicals

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.