CULTURA | DeltaChamber Music Festival 2022

Del 25 de juliol al 7 d’agost de 2022 se celebra una nova edició del DeltaChamber Music Festival, el festival internacional de música de cambra de les Terres de l’Ebre, que enguany duu el títol “Fantasia”. El festival, que va començar amb una programació de concerts a Amposta, ha anat ampliant els escenaris dels concerts en diferents indrets del territori, sent este any seus del DeltaChamber Music Festival Amposta, Tortosa, Ulldecona, Deltebre i Flix.

El festival també aposta pel talent jove del país amb els programes Young Talent i Academy. La Lira Ampostina serà la seu per a les audicions d’estos programes.

En esta edició es recuperen els tallers multidisciplinaris, oberts a tots els públics. Estos tallers són: “La motivació i la música amb perspectiva musicoterapèutica”, realitzat per la musicoterapeuta Romina Rótulo –qui realitzarà els tallers de musicoteràpia a La Lira Ampostina este curs 2022-2023– i l’altre, “Mobilitat i prevenció de lesions-Fitness”, realitzat per Oscar Alexander Roldan Agudelo, CEO de Fitmewise i entrenador personal.

Entre els artistes de l’edició 2022 tenim diferents músics formats a La Lira Ampostina, com són Laura Ruiz i Pau Rodríguez, i en el programa Academy, Mar Anglés i Laia Haro. A més, com en totes les edicions, hi participaran solistes de diferents indrets de la geografia espanyola i europea.

El DeltaChamber Music Festival és un projecte liderat per dos músics ampostins, formats a La Lira Ampostina, Laura Ruiz i Pau Rodríguez, dels qui ens sentim orgullosos i a qui donem les gràcies i l’enhorabona per este projecte tan important per al territori i per al país.

Teniu tota la informació al web del festival: https://www.deltachambermusicfestival.com

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.