Diada de Sant Jordi

La Societat Musical La Lira Ampostina celebra aquest Sant Jordi de confinament fent música. I ho fa a través de la banda i del cor.

El cor La Lira Ampostina ha gravat l’Oració al Senyor Sant Jordi, amb música de Francesc Vila i lletra de Salvador Espriu, afegint-se a la iniciativa convocada per la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), “Fem un gran cor virtual per Sant Jordi”. Els cors de tot el país han estat convidats a participar amb els seus vídeos interpretant aquesta peça.

La banda de música La Lira Ampostina també ha gravat una peça, El Cant de la Senyera, amb música de Lluís Millet i lletra de Joan Maragall, a petició de la Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM). Aquesta gravació és la contribució de la FCSM als actes que la Direcció General de Cultura Popular i d’Associacionisme Popular de la Generalitat de Catalunya, ha organitzat per a la Diada de Sant Jordi 2020, difonent-ho a les xarxes socials i al web de la Direcció General.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.