El CEM de Terrassa i el CPM La Lira Ampostina ofereixen el concert de cloenda de l’intercanvi

El Centre d’Educació Musical (CEM) de Terrassa i el Centre Professional de Música La Lira Ampostina, han realitzat un intercanvi el cap de setmana de l’11 i del 12 de febrer, amb assajos i activitats entre l’alumnat dels dos centres. Dissabte, a més dels assajos, es va organitzar un dinar conjunt, amb la col·laboració de les famílies de l’alumnat de La Lira, que van col·laborar per preparar el dinar per a tothom. Diumenge s’ha celebrat el concert de cloenda, en el qual han intervingut, per part del CEM, el cor jove, l’orquestra de corda i el grup de vent, i per part del CPM La Lira Amposstina, la banda de grau professional. Al final, la banda de grau professional de La Lira i el cor jove del CEM, han interpretat dues obres conjuntament, que són la Suite Raimon, del mestre Adolf Ventas, i el Cor dels Esclaus, de l’òpera Nabucco, de Giuseppe Verdi.

El cap de setmana del 25 i 26 de febrer, l’alumnat de La Lira Ampostina viatjarà a Terrassa en la tornada de l’intercanvi.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.