El cor La Lira Ampostina celebra els seus 20 anys amb un concert retrospectiu

Dissabte, 17 de desembre de 2022, l’auditori Octavi Ruiz de La Lira Ampostina ha estat l’escenari de la celebració del concert amb el qual el cor de la Societat tancava la celebració dels seus primers 20 anys de vida.

20 anys del cor 17-12-2022
Cor La Lira Ampostina, 17-12-2022

Trenta-cinc cantaires, dirigides i dirigits per Núria Francino Murgadas, des del començament, l’any 2002, van recordar cada un dels anys del cor amb obres interpretades per la formació en cada un d’ells. L’acte va començar amb unes belles i sentides paraules sobre el cor del rapsoda Rafel Haro, paraules que van ser continuades amb una oda a la pau, amb la lletra d’Imagine de John Lennon. Cada una de les obres que es van interpretar va ser presentada per un o més cantaires, que van explicar anècdotes, records relacionats amb elles, records a cantaires que ja no són entre nosaltres.

El concert va finalitzar amb dues obres com bis. La primera, la nadala tradicional catalana Baixeu pastors, harmonitzada per Josep Ollé. La segona, i amb la participació del públic, el Cànon de la pau, de Francis Terral.

El cor va comptar amb la col·laboració d’Octavi Ruiz, Pau Rodríguez i Paula Royo al clarinet, Maripau Medina, soprano, i de qui ja fa temps que és un membre més de la formació, el pianista Lluís Ràfales.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.