El nostre conservatori posa música al CorArts 2023

El dia 18 d’abril, a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa, se celebra una nova edició de CorArts, una trobada musical de l’alumnat d’educació secundària de tot Catalunya, que es fa de manera distribuïda, en diferents dies, en diferents ciutats del país. Serà una jornada que durarà tot el matí, en el qual l’alumnat de diferents instituts de les Terres de l’Ebre interpretaran la cantata La Veu de la Terra, acompanyats de la banda de grau professional i de l’orquestra de corda del Centre Professional de Música La Lira Ampostina. Els instituts participants són l’Institut Terra Alta de Gandesa, l’Institut Candelera de l’Ametlla de Mar, l’Institut Escola 3 d’Abril de Móra la Nova, l’Institut Les Planes, de Santa Bàrbara, l’Institut Escola Daniel Mangrané de Tortosa i l’Institut Manuel Sales i Ferré de Tortosa.

La cantata, produïda pel Camp d’Aprenentatge Pau Casals del Vendrell i pel Petit Taller de Cançons, es divideix en diferents cançons, amb els seus corresponents clams, relacionats amb el canvi climàtic. Algunes cançons seran cantades per l’alumnat d’un sol institut, i altres seran cant comú de tot l’alumnat.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.