Emocionant concert de presentació de Sergi Costes

La banda de música de La Lira Ampostina ha presentat el seu nou director, Sergi Costes Ferré, en un magnífic concert celebrat diumenge 15 d’agost a l’auditori “Octavi Ruiz”. Tot i que a causa de la COVID-19 en el marc de les Festes Majors no hi haurà concert de les bandes a la Plaça de l’Ajuntament, la nostra banda ha programat un concert el dia del tradicional Festival de Bandes.

El programa del concert ha estat el següent:

  • Octavi Ruiz (pasdoble), de Tomàs Simón. Esta obra l’ha dirigit Agustí Roé, per després donar pas a Sergi Costes a la batuta.
  • Godspeed, de Stephen Melillo.
  • La vídua valenciana, d’Aram Khachaturian. D’esta suite s’han interpretat els temps I (introducció), III (cançó) i V (dansa).
  • Dansa colorista, de Rafel Mullor.
  • Estancia, d’Alberto Ginastera.

En acabar se li ha lliurat el pin de plata de La Lira a Sergi Costes i la banda a interpretat Autumn Leaves com bis.

Ha estat un concert emotiu, que ha agradat molt al públic assistent i que és tota una declaració d’intencions del nostre nou director. Ha estat un treball excel·lent, fruit de la feina del director i dels músics, tot i haver disposat de poques setmanes, amb entrebancs pel mig causats per la pandèmia. Enhorabona!

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.