Ens ha deixat el senyor Francesc Montañés

Aquest dimecres, 15 de gener de 2020, és un dia trist per a La Lira Ampostina. Ens ha deixat un músic, un saxofonista, el senyor Francesc, o com tothom el coneixia, Paco Montañés.

Va ser un home que es va dedicar a la música durant tota la seva vida. A la banda hi va ser en actiu fins que el cos li ho va permetre. Va complir els 80 anys de músic a sobre l’escenari l’any 2013, amb un merescut homenatge de la Societat durant el concert de Santa Cecília d’aquell any.

Cada any, des de que va deixar la vida activa de músic, la banda el visitava per Festes, i ell ens esperava al carrer, amb la família, per escoltar un pasdoble de la seva banda, que li desitjava que passés uns bons dies de celebracions.

Sempre estava pendent de què feia La Lira. L’homenatge al mestre Ventas d’aquest 2019, els concerts a la Plaça, el Centenari de La Lira. Tot ho ha seguit, i li ho hem fet arribar a través de discos i pel·lícules. I ell ens ha obsequiat amb les seves memòries, memòries d’una persona que ha viscut la música des de menut, que ha conegut La Lira com poca gent, i que ha conegut persones importantíssimes per a la història de la nostra Societat, de qui ha explicat moltes anècdotes, com el mestre Casanovas. Fill d’un dels socis fundadors i presidents de la nostra entitat, pare i tio de músics, ha estat una persona que serà sempre recordada pel seu amor a La Lira.

Des de la Societat Musical La Lira Ampostina volem transmetre el nostre condol i escalfor a la família, en especial a Sefa i Maria Jesús, per aquesta gran pèrdua. Sempre el recordarem.

Descansi en pau

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.