Laura Ruiz Ferreres

És Professora Catedràtica a la “Hochschule für Musik und Darstellende Kunst” de Frankfurt am Main (Alemanya). Entre 2006 i 2010 va ser 1r Clarinet-Solista de l’orquestra de la “Komische Oper Berlin” i del 2007 al 2010 Professora Convidada a la UdK – “Universität der Künste Berlin”, a la qual dirigia la seva pròpia classe.

Laura Ruiz Ferreres ha publicat un disc monogràfic dedicat al repertori contemporani clarinetístic i un altre amb la integral de música de cambra per a clarinet de Johannes Brahms. Domina els dos sistemes de clarinetexistents,elfrancèsi l’alemany.

Curs internacional de clarinet 

La Lira Ampostina

La Lira Ampostina organitza tots els anys el curs internacional de clarinet, amb la professora Laura Ruiz Ferreres, catedràtica a l’Hochschule für Musik und Darstellende Kunst de Frankfurt.

El curs atén aspectes com les tècniques d’estudi, les tècniques de respiració, els efectes en la música contemporània com “slap tongue”, multifònics, respiració contínua, frulato, el coneixement dels dos sistemes de clarinet existents (Francés o Boehm i Alemany o Oehler) i la praxi interpretativa del repertori clarinetístic; tant orquestral, concertista i camerístic.

El curs també està obert a grups de cambra estables on la formació inclogui el clarinet.

El nombre de cursetistes actius està limitat a 14 persones en la modalitat d’Actiu i 20 en la modalitat d’Oient. El curs s’impartirà als locals de l’Escola de Música Lira Ampostina d’Amposta (Tarragona).

Un curs amb acompanyament de piano; a més, es realitzaran classes de tècnica i repertori orquestral.

L’acceptació al curs es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció juntament amb l’ingrés. Les sol·licituds han d’enviar-se per correu electrònic a info@laliraampostina.com  A/A Curs INTERNACIONAL DE CLARINET juntament amb la còpia de l’ingrés. Els menors d’edat hauran de presentar l’autorització firmada pel seu representant legal.

CALENDARI I HORARIS DEL CURS:

El curs es realitza durant els dies 27, 28, 29 i 30 de setembre de 2018 en horari de 10:00 a 14:00 matí i 16:00 a 19:00 tarda, amb acompanyament de piano; a més, es realitzaran classes de tècnica i repertori orquestral.

INSCRIPCIÓ

Cognoms (obligatori)

Nom (obligatori)

Data de naixement (obligatori)

D.N.I / passport (obligatori)

Localitat (obligatori)

Codi postal (obligatori)

País (obligatori)

Domicili (carrer/num)(obligatori)

e-mail (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Escola o conservatori on estudies

Últim curs realitzat

Obres (obligatori)

Alumne
ActiuOient

MATRÍCULES

El termini de matrícula finalitza l’1 d’agost. L’acceptació al curs es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció juntament amb l’ingrés. Les sol·licituds han d’enviar-se per correu electrònic a info@laliraampostina.com A/A Curs INTERNACIONAL DE CLARINET juntament amb la còpia de l’ingrés. Els menors d’edat hauran de presentar l’autorització firmada pel seu representant legal.

Forma de pagament i preu del curs

Alumne/a actiu: 170€

Alumne/a oient: 80€

Ingrés al compte de la Societat Musical La Lira Ampostina al Banco

Santander Central Hispano:

IBAN: ES12 0049 4615 11 2016480159

SWIFT: BSCHESMMXXX

Socis i alumnes de l’Escola i Centre Professional de Música La Lira Ampostina tenen un 10% de descompte sobre el preu. Cal fer el pagament a la secretaria del Centre.