I Cicle Bandístic Ara sona Riba-roja

Dissabte 8 de setembre a la localitat valenciana de Riba-roja de Túria, a la comarca del Camp de Túria, es va celebrar la primera edició del Cicle Bandístic Ara Sóna Riba-roja. Es tracta d’un festival de bandes organitzat per l’Ajuntament de la localitat, amb estreta col·laboració de la Societat Unión Musical de Riba-roja de Túria, i del seu director José Arnau Pascual Paredes. En aquesta primera edició les bandes convidades han estat la banda de l’Associació Musical Canalense, de Canals, a la comarca valenciana de la Costera, la banda de música de La Lira Ampostina, i la banda amfitriona.

La participació de totes tres bandes va consistir en una petita desfilada de presentació i un concert, amb tres parts. La Lira Ampostina va intervenir en segon lloc, interpretant Tassarba, l’uníson de Belmonte, Puigsoliu, i la marxa cristiana Caballeros de Navarra. En aquesta ocasió vam poder gaudir per un dia de la companyia del nostre company Manolo Conde a la bandera, a qui agraïm l’esforç per lluir-la durant tot el festival. També agraïm als músics l’esforç d’una intensa temporada, culminada amb aquest festival de bandes, i ja pensant en el proper concert de Santa Cecília.
Finalment volem agrair a la regidora de cultura, Inés Martí, i al regidor de festes, Ramon Bel, haver acompanyat la banda fins Riba-roja, en una mostra més de suport a les bandes de la nostra ciutat.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.