Intercanvi d’aules de guitarra a Alcanar

Per encetar aquest mes d’abril, dissabte 1 d’abril, es va celebrar el concert d’intercanvi musical de les aules de guitarra de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar i la Lira Ampostina, de la mà de les professores Carme Segarra i Clàudia Giménez.

L’EMMA va donar una càlida rebuda a l’alumnat de La Lira i van començar el matí agafant forces amb un bon esmorzar de germanor a l’edifici de l’escola de música. Seguidament, es van traslladar al nou Teatre Auditori d’Alcanar, que la població va inaugurar fa poc més d’una setmana. Una vegada fetes les presentacions entre les dues aules i amb les piles carregades per treballar, van assajar el repertori que han estat treballant estots últims mesos, cada aula pel seu compte. Un repertori que van escollir entre les dues professores i triat a mida per tal que tot l’alumnat, grans i menuts, de tots els nivells, tinguessin cabuda en el projecte, i que a més a més tingués un fil conductor que donés coherència al concert.

Finalment, després de comprovar la bona sintonia de les dues escoles de música, a les 12h del migdia, van oferir el concert, un viatge a través de les músiques populars més representatives d’arreu del món.

I bé, en este donar i rebre que suposa la paraula intercanvi, dissabte 6 de maig, la Lira Ampostina rebrà i donarà el caliu a l’aula de guitarra de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar en una segona jornada de col·laboració, treball, música i amistat que conclourà també amb un concert a la nostra escola.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.