Intercanvi de pianistes de les Terres de l’Ebre

El passat 30 de novembre, el conservatori de Tortosa va organitzar una trobada de pianistes a la Unió Filharmònica on van participar alumnes del conservatori de Tortosa, de Deltebre, de la Fila i alguns alumnes de piano de la Lira Ampostina.
Va ser un matí molt intens i enriquidor on van fer un taller de cambra, tocant unes cançonetes a 4, 6, 9 i 12 mans molt divertides. Van esmorzar junts i a les 12h van obrir les portes de l’auditori per a què tothom vingués a veure l’audició individual que van fer. Els alumnes de la lira van tocar: Abigail Ariadel – Els ocells han arribat (Popular),  Marc Pellisé – El rei Dagobert (Popular),  David Kozel – Dansa de les hores ( Ponchelli),  Laura Vidal – Gavota (Gluck), Ona Peribañez – Allegretto (Beyer), Elisabet Pascalín – Santa Lucia (Pop. Napolitana), Alexandra Kozel – Antiga cançó francesa (P. Txaikovsky),  Júlia Tomàs – Escocesa (L.V. Beethoven), Teresa Castillo – Dansa ritual núm 3 (J. Turina).

Algunes imatges

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.