Jaume Solà al cicle “Van començar a La Lira”

Dissabte 9 d’abril de 2016 s’ha celebrat el concert a càrrec de Jaume Solà

 dins el marc del cicle de concerts “Van començar a la Lira”.

La Lira Ampostina agraeix, i per damunt de tot s’enorgulleix del nivell de l’alumnat que al llarg de la història li ha donat rellevància i prestigi.

Jaume Solà Serra va néixer el 22 d’octubre de 1996 a Amposta. Als quatre anys va començar a La Lira Ampostina amb Neus Ventura. Posteriorment continuà els estudis de Nivell Elemental amb Tere Ruiz. Als nou anys inicià trombó amb Santi Ruiz. Als dotze anys començà els estudis de Grau Mitjà amb Pepita Giné. Finalment entrà al Conservatori de Música de Tortosa on va participar amb la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona els anys 2013, 2014 i 2015, dirigida per Àngel Martínez, Oscar NaILXFGWCCSLro i Salvadó Sebastià, respectivament i va finalitzar 5è i 6è de Grau Mitjà. 

També ha estat dirigit, durant el cicle de directors convidats a La Lira, per: Llorenç Mendoza, José Rafel Pascual Vilaplana, Luís Serrano Alarcón i Frank de Vuyst.

Ha realitzat cursos de trombó amb Juan Bautista Abad, Gerard Costes, Daniel Perpiñán i Jamie Williams.

Actualment s’està preparant per a les proves d’accés al Grau Superior de Música.

Algunes imatges


Aquest ha estat el programa:

  • Morceau symphonique (Alexandre Guilmant)
  • Sonata (Stjepan Sulek)
  • Konzertino (Fedinand David)
  • Romance (Axel Jorgensen)

 

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.