Jesús Valls a “Van començar a La Lira” cicle de concerts

Aquest diumenge 1 de maig amb el marc del Cicle de concert de cambra “Van Començar a La Lira”

hem pogut gaudir del so del violoncel a mans del músic Jesús Valls, que juntament amb la pianista Elisa Huguet han protagonizat un magnífic recital.


 

Jesús Valls Morales inicià els seus

estudis de violoncel a La Lira Ampostina, a l’edat de cinc anys, amb la professora Nàiade Martínez.

Segueix els seus estudis musicals al Conservatori de Grau Professional de Tortosa amb Karen Martínez, y posteriorment amb Laura Folch on acaba Violoncel amb les millors qualificacions. Comença els estudis de Grau Superior al Conservatori de Grau Superior d’Aragó (CSMA), amb David Apellániz.

Durant aquests anys rep consells d’Oriol Aymat, Iñaki Etxepare, Laurentiu Sbarcea, y Xavier Gagnepain entre d’altres.

Ha estat membre de joves orquestres com la Jove Orquestra de la Diputació de Tarragona, MOMA orquestra de cambra, Jove Orquestra de Bandes Sonores (JOBS) i la Jove Orquestra Inter- comarcal (JOIC).

Actualment esta cursant el tercer curs de Grau Superior en el Conservatori Superior de Música de Aragó de Saragossa, sota la Càtedra de Raül Mirás, y realitza estudis de cambra amb el quartet Quiroga.

Algunes imatges

 

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.