Julià Solà i Jesús Díez, a la JONDE

Els músics i ex-alumnes de La Lira Ampostina, Júlia Solà (clarinet) i Jesús Díez (trompa), han estat seleccionats per formar part de la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE).

Júlia Solà va començar els seus estudis a La Lira Ampostina amb el professor Octavi Ruiz i Gisbert. Va acabar els seus estudis de grau professional al Conservatori de Música de Tortosa de la mà de Ricardo Forner i posteriorment va cursar el grau superior de Música al Conservatori Superior de Música d’Aragó amb els professors Francisco Antonio García i Ona Cardona Curcó. Ha rebut classes de clarinetistes com Andreas Sundén, Joan Enric Lluna, Eduardo Raimund-Beltrán, Arno Piters, Lorenzo Coppola i Romain Guyot, entre d’altres. Actualment estudia a la Hochschule für Musik und Darstellende Kunst a Frankfurt am Main on realitza un Màster en Repertori Orquestral amb la professora Laura Ruiz Ferreres. Recentment ha passat a formar part de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya.

Jesús Díez neix a Amposta el 13 de Maig del 2001. Inicia els seus estudis musicals i de trompa a la Lira Ampostina amb la professora Esther Garcia. Posteriorment, acaba el Grau Professional al Conservatori de Tortosa amb la professora Anna Sanz el curs 2017/2018 i 2018/2019. Actualment estudia els estudis superiors de música al Conservatorio Superior de Música de Aragón. A més, ha realitzat cursos amb Maria Rubio, Juan Manuel Gómez, José Vicente Castelló, Bernardo Silva, Elies Monxolí Cerveró, Francisco Rodríguez Azorín, Pau Moltó Biosca, Carles Chordà Sanz, etc.
Com a músic ha participat en diferents agrupacions i projectes, entre els quals destaquen els projectes de la Diputació de Tarragona (banda i orquestra), l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre, La Lira Ampostina, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. Actualment manté una titularitat a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i a la Joven Orquesta Nacional de España.

Des de La Lira Ampostina els enviem la nostra enhorabona i celebrem, amb orgull, els èxits dels nostres músics i ex-alumnes.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.