La Lira a Ésdansa 2018

La Banda de la Lira Ampostina ha participat a l’ÉSDANSA 2018, el festival de la dansa d’arrel tradicional, juntament amb l’Esbart Sant Martí. L’experiència ha estat molt enriquidora en tots els sentits. Dimarts 21 d’agost oferíem Contr@banda, l’espectacle inaugural d’ÉSDANSA 2018, on es proposa un diàleg entre La Lira Ampostina i l’Esbart Sant Martí, entre la música de la banda i les coreografies de l’esbart que, tot i venir de la cultura popular, en rares ocasions es posen en comú. Dos llenguatges artístics que pugen de la mà a l’escenari i posen en evidència la força complementària d’aquestes dues expressions creatives treballades en un mateix espectacle. Al final el públic dempeus per premiar una GRAN ACTUACIÓ.

En el marc d’ÉSDANSA també hem participat en tallers de formació de ÉSDANSA JOVE per donar a conèixer els diferents instruments que formen la Banda de la Lira.

Finalment, dimecres 22 d’agost, en el marc de NIT ÉSDANSA vam oferir un repertori de diferents estils musicals que ens han anat acompanyant de generació en generació: pasdoble, vals, jota, bolero, tango, rock and roll i pop, entre molts d’altres. En aquest darrer acte em pogut tornar als orígens de la nostra Banda oferint una nit de ball al públic de l’ÉSDANSA.

Algunes imatges

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.