La Lira adapta els estatuts als nous temps

L’Assemblea Extraordinària de sòcies i socis de La Lira Ampostina, celebrada el passat 23 de setembre de 2023, va aprovar la modificació dels estatuts de la Societat. Esta modificació, a més de corregir algunes errades dels estatuts vigents, principalment introdueix la possibilitat que assemblees i reunions de junta es facin de forma presencial, semipresencial o de forma remota. També s’inclou la possibilitat, limitada, de la delegació a les assemblees., i s’estableix que la renovació de la Junta Directiva es fa de forma total cada quatre anys. Fins ara es feia de forma parcial, cada dos. A més, els estatuts s’han revisat per utilitzar un llenguatge no sexista, adaptant-se als nous temps.

Actualment la modificació dels estatuts socials està a l’espera de la validació per part del departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, a partir de la qual, si es validen, passaran a ser els nous estatuts vigents.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.