ESCOLA | La Lira Ampostina obre la inscripció a les proves d’accés del grau professional de música

El Centre Professional de Música La Lira Ampostina, ha obert aquest dimecres 13 de maig les inscripcions a les proves d’accés al grau professional de música. Les inscripcions resten obertes, com en tots els centres oficials, fins el proper dia 20 de maig. Serà el dia 22 de juny que es realitzarà la primera prova per seleccionar les candidates i candidats que poden iniciar els estudis de grau professional al nostre centre.

La inscripció a les proves es pot fer per correu electrònic i també presencialment, amb cita prèvia que cal demanar trucant a la secretaria de la Societat. D’aquesta manera, seguint les instruccions del Departament d’Educació, es garanteix que qui no pugui fer la sol·licitud remotament, tingui l’alternativa d’acudir a les nostres instal·lacions.

La posada en marxa d’aquest procés i la posterior celebració de les proves, ha suposat un esforç per adaptar-nos a les mesures de prevenció i de protecció per evitar nous contagis de coronavirus. També és una experiència que evidenciarà la problemàtica associada als centres que oferim educació musical, en les quals, a més de tenir en compte si les classes són individuals o grupals, cal diferenciar entre els tipus d’instruments, si hi emissió d’aire o no, etc., i també els espais disponibles per a garantir el distanciament necessari entre persones.

La Societat Musical La Lira Ampostina va rebre l’any 2016 l’autorització per impartir docència dels estudis oficials de grau professional de música, esdevenint l’únic centre privat autoritzat de les Terres de l’Ebre i de Tarragona. És aquest curs 2019-2020 quan es graduarà la primera promoció d’alumnes al nostre centre.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.