La Lira Ampostina ofereix un concert d’estrenes a l’Hospitalet de l’Infant

La banda de música de La Lira Ampostina oferirà el proper dissabte 13 de novembre, a les 19.00h, el concert “Músiques d’estrena”, un concert en què tot el programa són obres estrenades i encarregades per la Federació Catalana de Societats Musicals. El mateix concert serà interpretat dissabte 20 de novembre a les 18.00h al concert de Santa Cecília de la nostra Societat.

El repertori del concert el formen 5 obres. 2 són obres encarregades amb motiu de la pandèmia, que són ConfinArt, del compositar ampostí Tomàs Simón, i Covid-19 Sensations, del compositor Salvador Brotons. S’estrenen també 2 obres guanyadores del concurs de composició “Josep Maria Lleixà” en diferents edicions, que són Jack and the Beanstalk, del compositor Álvaro Cámara López, i Circe l’embruixador, d’Azael Tormo Muñoz. I tanca el repertori una versió revisada de l’himne de la FCSM, a càrrec d’Antoni Ernest Sebastià.

La Lira Ampostina està molt agraïda a la FCSM per haver confiat en la nostra banda per a un concert d’estes característiques, un concert amb obres d’alt nivell que s’han treballat intensament esta tardor.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.