La Lira celebra el XLV Festival de Bandes

Este diumenge, 13 de setembre, s’ha celebrat a l’auditori Octavi Ruiz, el XLV Festival de Bandes de La Lira Ampostina, amb la participació de la banda de l’Agrupació Musical Rapitenca, i de La Lira Ampostina. Ambdós formacions han oferit un magnífic concert. A la mitja part s’ha fet el lliurament d’un corbatí i d’un diploma a l’Agrupació Musical Rapitenca, i també s’ha fet un reconeixement al músic Dídac Rodríguez, professor de percussió fins este curs 2022-203, que per motius professionals ha deixat el seu càrrec, tot i que continuarà la seva vessant de músic. El president de La Lira Ampostina li ha lliurat el pin de La Lira, en reconeixement a la seua tasca i a la feina desinteressada que ha realitzat amb la instal·lació de llum i so de l’auditori.

El pròxim concert de La Lira Ampostina serà dimecres, 16 d’agost al concert de les bandes d’Amposta, a la plaça de l’Ajuntament.

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.