La Lira inicia la participació a les Festes amb el Concert a la Plaça

Este dimecres, 16 d’agost, s’ha celebrat el concert de les bandes ampostines, el Concert a la Plaça, el “mano a mano” ampostí, amb el qual la Unió Filharmònica finalitza la seva participació a les cercaviles de Festes, passant el relleu a La Lira Ampostina. En un gran concert de les dos bandes, La Lira va interpretar el pasdoble Enrique López, d’Antón Alcalde, Divertimento, d’Oliver Waespi, i Némesis de José Suñer Oriola, compositor que va estar present al concert. La Lira va interpretar la jota La Lira Ampostina, de Joan Lluís Moraleda, com bis. Al final del concert l’alcalde d’Amposta i la regidora de Festes, van posar un corbatí a les banderes de les dos entitats.

La Lira Ampostina va posar 110 músics damunt de l’escenari, entre els quals músics professionals que han sortit de la nostra escola de música, i que durant l’any són fora d’Amposta, algunes i alguns d’ells a l’estranger, cosa que és un orgull per a la Societat i per a la ciutat d’Amposta. Enhorabona a totes i tots els músics, i al nostre director, Sergi Costes per la feina feta!

laliraampostina.com utilitza cookies tècniques pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, acceptaràs l'ús de cookies en cumpliment del Reial Decret-Llei 13/2012.